Zakelijk vervoer door Taxi de Langedijker

icoon van een man die een taxi aanhoudt

Taxi de Langedijker specialiseert zich weliswaar in personenvervoer in en rond Noord-Holland, maar is ook voor zakelijk vervoer te reserveren. Taxiritten naar bestemmingen in zowel binnen- als buitenland behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen omtrent zakelijk vervoer. 

Zakelijk vervoer

Heeft u een betrouwbaar taxibedrijf nodig voor uw zakelijke vervoer? Taxi de Langedijker is de partij die u zoekt. Onze taxi's bevatten geen zichtbare reclame en wanneer dit wenselijk is, kan de taxi ook zonder taxibord worden gereden. De auto's zijn voorzien van navigatie en airconditioning en uiteraard zijn onze chauffeurs stijlvol gekleed. 


Daarnaast spreken onze chauffeurs de Engelse taal en soms ook de Duitse taal mits dit wenselijk is. Taxi de Langedijker hanteert aantrekkelijke taxitarieven van en naar Schiphol Airport. Betalen kan zowel via pin of per creditcard. 


Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken zodat uw taxirit of die van uw klant volledig aan uw wensen voldoet. 

Neem contact met ons op

Zakelijke Vervoer aanvragen